Vi tilbyder

Vinduespudsning og polering

Clean De Luxe tilbyder

Vinduespudsning og polering

Søger du professionel vinduespolering/pudsning? Så skal du vælge Clean De Luxe, som er et professionelt rengøringsfirma, der varetager både store og små opgaver inden for rengøring. Rene vinduer kan gøre en enorm forskel for belysningen og helhedsindtrykket af et rum, og derfor er det bestemt ikke at undervurdere. Desuden vidner rene vinduer om professionalitet og overskud, og regelmæssig vinduespolering/pudsning kan derfor godt betale sig.

Her hos Clean De Luxe ser vi rengøring – herunder vinduespolering – som en vigtig tillidssag, og derfor gør vi altid vores allerbedste for at leve op til både dine og vores egne høje forventninger. Som kunde skal du gerne føle dig tryg ved at overlade vinduespudsningen til os og vide dig sikker på, at vi leverer et tilfredsstillende resultat på det aftalte tidspunkt. Du skal kunne stole på, at vi udfører opgaven til perfektion, og derfor går vi heller aldrig på kompromis med hverken kvaliteten eller servicen. Det er din garanti for et pletfrit resultat hver eneste gang.

Erhvervsrengøring med et smil

Tilpassede vinduespudsning løsninger

Det er forskelligt, hvilke krav og ønsker der er ift. vinduespolering/ pudsning, og derfor skal vi naturligvis også i fællesskab finde frem til en løsning, som passer perfekt til dig og dine vinduer.

Vi tilbyder blandt andet erhversrengøring  og kontorrengøring for offentlige institutioner og virksomheder, og ingen opgave er vigtigere end andre. Kvaliteten af vores arbejde og vores serviceniveau er altid det samme uanset hvilken institution, restaurant eller tredje lokaletype, vi skal gøre rent, og du får altid grundig vejledning og gode råd, når du vælger os til at stå for din vinduespolering/pudsning.

Skræddersyede rengøringsløsninger

Rengøringsløsninger, der er skræddersyet til jeres behov som firma eller institution

Når du vælger Clean De Luxe, finder vi i samarbejde frem til en individuel løsning, som passer til dine behov og krav. Vi varetager både eksempelvis kontorrengøringvinduespudsninggrafittirensalgerens og meget mere, og vi er specialister i at finde frem til den helt rigtige løsning i forskellige situationer. Der er nemlig ingen opgaver, der er ens, og derfor går vi meget op i, at vores medarbejdere og vores kunder sammen finder frem til en plan for rengøringen, som passer helt perfekt.

Vi tror på glæden i arbejdet

Professionelle løsninger efter dine behov

Uanset om du arbejder i en institution med et dagligt behov for rengøring, eller I blot fra tid til anden ønsker hjælp til vinduespudsning/polering, hjælper vi hellere end gerne med en fleksibel løsning, der tager udgangspunkt i jeres ønsker og krav.

Ligeledes kan du som erhvervsdrivende kontakte os for at finde en god løsning, der passer til dine behov og ønsker. Har du eksempelvis mødelokaler med store vinduer og vil gerne fremstå professionel, kan det være fornuftigt at sætte lidt ekstra ind på din vinduespolering/pudsning.

På den måde kommer vi altså i samarbejde frem til en løsning, der er helt ideel for lige netop dig. Fælles for alle vores opgaver er, at vi tager dem meget seriøst. Vi gør altid vores ypperste for at levere professionelle og holdbare løsninger, og vi går gerne den ekstra mil for at gøre vores kunder glade og tilfredse.

Samtidig går vi også meget op i, at vores medarbejdere er glade og engagerede. Vi sørger for et godt og trygt arbejdsmiljø, hvor alle har mulighed for at blive hørt og komme med forslag.

Desuden går vi meget op i at give samtlige medarbejdere en ansvarsfølelse, og det er netop også med til at sikre kvaliteten af det færdige resultat. Vi har udelukkende kompetente og veluddannede medarbejdere ansat, og derfor møder du også en glad og engageret medarbejder, når du vælger Clean De Luxe til at pudse dine vinduer. Vi ønsker at vores medarbejdere skal være glade for at gå på arbejde, for det er naturligvis rarest for alle parter, og desuden er det med til at give bedre resultater.

Glade og smilende medarbejdere

Års erfaring inden for rengøring

Engagerede samarbejdspartnere

Overskud, glæde og professionalisme

Rengøring, hvor du altid bliver mødt med et smil af vores glade og engagerede medarbejdere

[trustindex no-registration=google]

Skånsom rengøring

Et ansvarsbevidst rengøringsfirma

Hos Clean De Luxe går vi meget op i at tage ansvar, når det kommer til at varetage din rengøring, og før resultatet er fuldkomment tilfredsstillende, stopper vi ikke.

Desuden tager vi ansvar over for miljøet i og med vi udelukkende bruger svanemærkede rengøringsmidler. Vores skønne natur bliver i forvejen presset til det yderste, og det har vi ikke lyst til at bidrage unødvendigt til. Derfor bruger vi de mest skånsomme midler på markedet, og desuden bliver vores medarbejdere nøje uddannede i, hvordan de mest hensigtsmæssigt benytter rengøringsmidlerne. Det gælder også i forhold til at skåne sig selv, når man har at gøre med rengøringsmidler dagen lang.

Det vil altså sige, at vi også tager ansvar for os selv og vores medarbejde. Vi ved, at det kan være hårdt at gøre rent dagen lang, og derfor sørger vi for at uddanne vores medarbejdere grundigt i, hvordan de belaster sig selv mindst muligt. Især når det kommer til vinduespolering/pudsning er det vigtigt at passe godt på sig selv, da det af og til kan være en farlig affære. I høje bygninger skal sikkerheden være helt i top, og det er den naturligvis også, når du vælger Clean De Luxe.

Vinduespudsning i hele Jylland

Uanset hvor i Jylland du er lokaliseret, og hvad dine behov ift. vinduespolering/pudsning måtte være, kan vi helt sikkert finde frem til en god løsning for dig. Vi er specialister i rengøring, og vi stopper ikke, før resultatet er helt perfekt.

Vil du vide mere om vinduespolering/pudsning Århus, Silkeborg eller et andet sted, kan du altså roligt kontakte os for at høre mere om dine muligheder. Vi varetager opgaver af alle størrelser, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vælger du Clean De Luxe, får du dermed et rengøringsfirma, som er lidt ud over det sædvanlige. Vi sætter rengøring højt og kommer derfor heller aldrig på halve løsninger eller leverer middelmådige resultater. Vores mål er det perfekte, og vi stopper ganske enkelt ikke, før vi når det. Vil du have skinnende rene og fine vinduer, er vi altså de rette til opgaven.

Ønsker du at høre mere om effektiv og billig vinduespolering/pudsning, så kontakt os allerede i dag på telefon 24671777 eller via mail [email protected], og få en snak om mulighederne.

Skræddersyede rengøringsløsninger

Hør mere om mulighederne for erhvervsrengøring

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder, når det kommer til erhvervsrengøring, så tøv ikke med at kontakte os. Ring eller skriv til os for at blive klogere på vores services og måske høre mere om erhvervsrengøring priser. Dette afhænger i høj grad af erhvervet og brugen af de pågældende lokaler, og derfor er vi nødt til at have lidt information om den konkrete opgave, før vi kan give et prisestimat.

Ønsker du en individuel rengøringsløsning, er Clean De Luxe altså vejen frem. Her tilpasser vi altid løsningerne til hver enkelte kunde, og dermed kan også du forvente at få personlig betjening, hvor vi sætter dine ønsker og behov først. Kontakt os allerede i dag for at høre mere om mulighederne for erhvervsrengøring. Vi går gerne den ekstra mil for, at du bliver glad og tilfreds, og vi stopper ikke, før resultatet er helt perfekt. Vi er pålidelige og ansvarsbevidste – på flere forskellige områder – og vi er naturligvis også fair i forhold til prisen. Er du interesseret i rengøring til erhverv, så kontakt os endelig, så vi sammen kan finde den helt perfekte løsning for dig. Så kan du fokusere på det, du er god til, og vi kan tage os af det, vi er gode til – nemlig erhvervsrengøring.

Ring til os

Telefon: 24 67 17 77

Skriv til os

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.