Vi tilbyder

Om Clean De Luxe

Clean De Luxe

Historie

Rengøringsfirmaet Clean De Luxe blev startet af Andie med visionen om, at skabe et rengøringsselskab, der altid yder den perfekte service.

Andie startede sin virksomhed med en professionel tilgang- hvor rengøringen naturligvis står højest og målet var at hver medarbejder skulle føle sig værdsat. Dette er lykkes til fulde.

Andie har mere end 25 års erfaring i rengøringsbranchen og står selv for at rekruttere de helt rigtige medarbejdere.

Med stor stolthed tager Clean De Luxe imod adgang til jeres virksomhed, hvor vi håndterer erhvervsrengøringen som var det ”vores hus”.

Clean De Luxe støtter Kræftens bekæmpelse og De Danske Hospitalsklovne, det er et vigtigt signal at sende til alle kunde og medarbejdere at Clean De Luxe ønsker et mere venligt Danmark – hvor vi tænker på hinanden og hjælper hvor vi kan- for sammen kan vi mere.

Skræddersyede rengøringsløsninger

Hør mere om mulighederne for erhvervsrengøring

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder, når det kommer til erhvervsrengøring, så tøv ikke med at kontakte os. Ring eller skriv til os for at blive klogere på vores services og måske høre mere om erhvervsrengøring priser. Dette afhænger i høj grad af erhvervet og brugen af de pågældende lokaler, og derfor er vi nødt til at have lidt information om den konkrete opgave, før vi kan give et prisestimat.

Ønsker du en individuel rengøringsløsning, er Clean De Luxe altså vejen frem. Her tilpasser vi altid løsningerne til hver enkelte kunde, og dermed kan også du forvente at få personlig betjening, hvor vi sætter dine ønsker og behov først. Kontakt os allerede i dag for at høre mere om mulighederne for erhvervsrengøring. Vi går gerne den ekstra mil for, at du bliver glad og tilfreds, og vi stopper ikke, før resultatet er helt perfekt. Vi er pålidelige og ansvarsbevidste – på flere forskellige områder – og vi er naturligvis også fair i forhold til prisen. Er du interesseret i rengøring til erhverv, så kontakt os endelig, så vi sammen kan finde den helt perfekte løsning for dig. Så kan du fokusere på det, du er god til, og vi kan tage os af det, vi er gode til – nemlig erhvervsrengøring.

Ring til os

Telefon: 24 67 17 77

Skriv til os

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.