Vi tilbyder

Professionel rengøring af algerens

Clean De Luxe tilbyder

Algerens til private og erhverv

Hos Clean De Luxe er vi specialister i rengøring, og vi tilbyder alt inden for professionel erhvervsrengøring til både institutioner og virksomheder, herunder naturligvis også algerens i alverdens afskygninger. Vi varetager små som store opgaver og går ekstremt meget op i at levere kvalitetsservice, der lever op til både vores kunders og vores egne høje forventninger. Derfor kan du altid forvente et fuldkomment tilfredsstillende resultat, når du vælger os til at stå for din algerens. Vi stopper ganske enkelt ikke, før resultatet er perfekt, og vi går meget op i at levere god service hele vejen.

Algerens af fliser og andet

Har du eksempelvis en terrasse eller et tag, der trænger til en kærlig hånd, er vi derfor et godt bud. Uanset om det er offentligt ejede lokaler eller til erhverv, kan vi uden tvivl klare opgaven, så du slipper for selv at skulle ud og balancere på taget eller kæmpe med fliserne. Ved at få professionelle til at tage sig af det, kan du bruge mere tid på andre ting, og det bliver hurtigt og effektivt klaret. Vi går nemlig altid efter at finde frem til de mest effektive løsninger, så du hurtigst muligt får et skinnende rent tag eller flotte fliser. På den måde undgår vi også at bruge unødvendig tid på det, og det betyder ligeledes, at du kan få algerens til en god pris hos os.

Erhvervsrengøring med et smil

Høj servicekvalitet

Vi leverer altså effektiv algerens tag og algerens fliser, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af hverken vores service eller vores betjening. Vi ønsker, at alle vores kunder er glade og tilfredse, og vi går gerne den ekstra mil for at sørge for dette.

Derfor får du hos os en service lidt ud over det sædvanlige, hvor du altid kan forvente et fejlfrit resultat til det aftalte tidspunkt. Vi overholder nemlig altid de indgåede aftaler og vores deadlines. Du kan altså trygt stole på, at jobbet bliver udført som aftalt, og så kan du ellers bruge din tid på andre sjovere eller vigtigere ting.

Skræddersyede rengøringsløsninger

Rengøringsløsninger, der er skræddersyet til jeres behov som firma eller institution

Når du vælger Clean De Luxe, finder vi i samarbejde frem til en individuel løsning, som passer til dine behov og krav. Vi varetager både eksempelvis kontorrengøringvinduespudsninggrafittirensalgerens og meget mere, og vi er specialister i at finde frem til den helt rigtige løsning i forskellige situationer. Der er nemlig ingen opgaver, der er ens, og derfor går vi meget op i, at vores medarbejdere og vores kunder sammen finder frem til en plan for rengøringen, som passer helt perfekt.

Vi tror på glæden i arbejdet

Få en løsning tilpasset dine behov

Hos Clean De Luxe ser vi rengøring, herunder algerens, som en yderst vigtig tillidssag. Du skal gerne kunne stole på, at vi leverer hver eneste gang, og du skal vide dig sikker på, at vi altid klarer opgaven til tiden. Desuden er der ingen opgaver, der er ens, og derfor finder vi altid i fællesskab frem til den allerbedste løsning for dig. Hvad end opgaven måtte bestå i, skal der gennemtænkes en individuel plan, som møder dine behov og krav til algerens, og det skal vi gerne komme frem til sammen.

Grundig rådgivning

Algerens og generelt rengøring kører altså ikke blot på rutinen, når du vælger Clean De Luxe, men du kan derimod forvente personlig betjening og grundig rådgivning, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning. Er du interesseret i eksempelvis algerens af tag, så kontakt os endelig for at høre mere om dine muligheder. Vi varetager alverdensforskellige opgaver, så vi kan helt sikkert også finde frem til en løsning, der passer perfekt til dig.

Glade og smilende medarbejdere

Års erfaring inden for rengøring

Engagerede samarbejdspartnere

Overskud, glæde og professionalisme

Rengøring, hvor du altid bliver mødt med et smil af vores glade og engagerede medarbejdere

Skånsom rengøring

Service med et smil

Ud over at vi leverer god og effektiv service, så kan du hos os også forvente at blive mødt af høflige og glade medarbejdere. Vi går meget op i at skabe et trygt og rart arbejdsmiljø, hvor alle har mulighed for at blive hørt og have medbestemmelse. Vores medarbejderes velbefindende betyder utroligt meget for os, og vi tror på, at man med humor, godt fællesskab og fordelt ansvar kommer rigtig langt. Derfor bliver du hos os også mødt af medarbejdere, som er glade for at gå på arbejde, og som er engagerede. De finder løsninger der, hvor der måtte opstå udfordringer, og de vil uden tvivl gøre deres allerbedste for, at du bliver tilfreds med din algerens terrasse eller algerens af tag.

Skånsom og miljøvenlig algerens

Ud over at vi hos Clean De Luxe tager os godt af vores medarbejdere, forsøger vi også at passe godt på miljøet. Derfor bruger vi udelukkende skånsomme rengøringsmidler til for eksempel algerens. Det gør vi fordi miljøet i forvejen belastes rigtig meget, og vi gerne vil gøre vores til, at denne belastning bliver mindre. Desuden uddannes vores medarbejdere i, hvordan de mest hensigtsmæssigt håndterer rengøringsmidler i forskellige situationer.

Vores miljøvenlige og skånsomme rengøringsmidler er imidlertid ikke blot bedre for miljøet, men er også sundere for vores medarbejdere – og for dig. Rengøringsmidler kan være meget skrappe, og især når man har med ting som algerens at gøre, kan man i nogle tilfælde møde nogle meget stærke sager. Det undgår du imidlertid, når du vælger Clean De Luxe, og derfor kan du med god ro i sjælen kontakte os, næste gang du får brug for algerens. Når du vælger os til at varetage din algerens, kan du desuden vide dig sikker på, at vores medarbejdere finder den løsning, som er bedst og mest skånsom for dit tag eller dine fliser. Du kan nemlig sagtens få skinnende rene resultater uden brug af en masse unødvendige kemikalier, og det vil du se, når du vælger Clean De Luxe til at stå for din algerens tag eller algerens fliser.

Lad os hjælpe dig med din algerens

Vi sidder klar til at komme med gode råd og vejledning, og i fællesskab kan vi så finde frem til den bedste løsning for dig. Hvad end det er til offentlige institutioner eller til erhverv, er vi glade for at kunne hjælpe, og vi vægter alle opgaver lige højt. Vi er ikke tilfredse, før dit tag eller din terrasse er fuldkommen perfekt, og det gælder uanset, hvor stor eller lille opgaven måtte være. Vi tilbyder altid kvalitetsservice og fejlfri rengøring, og det kan vi naturligvis også gøre for dig.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 26671777 eller via mail [email protected], hvis du er interesseret i professionel og effektiv algerens. Vi kan helt sikkert finde en god løsning for dig.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og det bør du heller ikke gøre.

Skræddersyede rengøringsløsninger

Hør mere om mulighederne for erhvervsrengøring

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder, når det kommer til erhvervsrengøring, så tøv ikke med at kontakte os. Ring eller skriv til os for at blive klogere på vores services og måske høre mere om erhvervsrengøring priser. Dette afhænger i høj grad af erhvervet og brugen af de pågældende lokaler, og derfor er vi nødt til at have lidt information om den konkrete opgave, før vi kan give et prisestimat.

Ønsker du en individuel rengøringsløsning, er Clean De Luxe altså vejen frem. Her tilpasser vi altid løsningerne til hver enkelte kunde, og dermed kan også du forvente at få personlig betjening, hvor vi sætter dine ønsker og behov først. Kontakt os allerede i dag for at høre mere om mulighederne for erhvervsrengøring. Vi går gerne den ekstra mil for, at du bliver glad og tilfreds, og vi stopper ikke, før resultatet er helt perfekt. Vi er pålidelige og ansvarsbevidste – på flere forskellige områder – og vi er naturligvis også fair i forhold til prisen. Er du interesseret i rengøring til erhverv, så kontakt os endelig, så vi sammen kan finde den helt perfekte løsning for dig. Så kan du fokusere på det, du er god til, og vi kan tage os af det, vi er gode til – nemlig erhvervsrengøring.

Ring til os

Telefon: 24 67 17 77

Skriv til os

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.