Vi tilbyder

Professionel rengøring af graffiti

Clean De Luxe tilbyder

Graffitirens

Har du brug for professionel graffitirens? Så kontakt Clean De Luxe. Vi tilbyder professionelle løsninger til både institutioner og erhverv uanset om du har brug erhvervsrenøring, rydning af dødsbo eller skal have fjernet graffiti.

Graffiti er ikke bare sådan lige at fjerne, medmindre man har de rette metoder og midler, og derfor kan der være god mening i at få et professionelt firma som os til at varetage opgaven. Hvad end det er stort eller småt, kan vi helt sikkert være behjælpelige, og vi stopper ganske enkelt ikke, før resultatet er perfekt.

Er du eksempelvis så uheldig at nogen har lavet graffiti på dit hus, din virksomhed eller noget helt tredje, kan vi altså uden tvivl hjælpe dig, så du igen kan få pæne og rene mure uden uønsket grafitti. Det kan være svært at ordne selv, og derfor kan du med fordel få professionelle til at stå for det, så du i stedet kan bruge tiden på andre mere spændende ting. Når du vælger Clean De Luxe til at klare din graffitirens bliver opgaven løst hurtigt og effektivt, så du i en ruf slipper af med den uønskede ”pynt”.

Graffitirens med et smil

Grafifitirens med miljørigtige rengøringsmidler

At vi effektivt klarer rengøring af grafitti betyder imidlertid ikke, at vi bruger en masse unødvendige kemikalier. Faktisk benytter vi altid kun de mest skånsomme rengøringsmidler til alle vores opgaver. Det gør vi for at belaste miljøet mindst muligt, og fordi det er bedre for både vores medarbejdere og for dig. Især når man har at gøre med graffitirens, kan man ofte møde nogle yderst skrappe sager, men det er der heldigvis slet ikke behov for, og derfor vælger vi hos Clean De Luxe at gå den miljørigtige vej, som ligeledes gavner både vores medarbejdere og vores kunder.

Ydermere er det naturligvis bedre for mure og vægge at blive behandlet med de mest skånsomme rengøringsmidler på markedet. Så længe de stadig kan give os et fejlfrit resultat, er der for os at se ingen grund til at bruge en masse kemikalier til graffitirens, og derfor har vi truffet dette valg. Så udsættes det pågældende område heller ikke for unødvendigt slid, og det er naturligvis også at foretrække, så dine mure og vægge kan holde i lang tid endnu.

Skræddersyede rengøringsløsninger

Rengøringsløsninger, der er skræddersyet til jeres behov som firma eller institution

Når du vælger Clean De Luxe, finder vi i samarbejde frem til en individuel løsning, som passer til dine behov og krav. Vi varetager både eksempelvis kontorrengøringvinduespudsninggrafittirensalgerens og meget mere, og vi er specialister i at finde frem til den helt rigtige løsning i forskellige situationer. Der er nemlig ingen opgaver, der er ens, og derfor går vi meget op i, at vores medarbejdere og vores kunder sammen finder frem til en plan for rengøringen, som passer helt perfekt.

Vi tror på glæden i arbejdet

Kompetente og uddannede medarbejdere

Rengøring af grafitti kan være en lang og træls kamp, men hos Clean De Luxe har vi udelukkende kompetente og veluddannede medarbejdere, som nok skal gøre deres allerbedste for at gøre dig glad og tilfreds. Så kan du slippe for selv at kæmpe med det, og du kan vide dig sikker på, at grafittien hurtigt bliver fjernet.

Hvad koster professionel rensning af graffiti?

Vil du vide mere om graffitirens pris og mulighederne for graffitirens, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Uanset hvad opgaven måtte bestå i, kan vi helt sikkert i fællesskab finde frem til en løsning, som passer perfekt. Vi går meget op i at levere fejlfrie resultater hver eneste gang, og derfor er vi uden tvivl de rette til at klare din graffitirens. Desuden vægter vi alle opgaver inden for graffitirens lige højt, og det vil altså sige, at uanset hvor stor eller lille opgaven måtte være, så gør vi den samme store indsats for at fjerne den uønskede grafitti. Vi forstår, hvor frustrerende det kan være med graffiti på vægge og mure, og derfor arbejder vi også gerne hårdt for at komme det til livs, så du kan få graffitifrie mure og vægge.

Kontakt Clean De Luxe eller ring direkte på 24 67 17 77  i dag for en professionel og miljøvenlig graffitirens. Lad os sammen finde den bedste løsning for dig.

Skræddersyede rengøringsløsninger

Hør mere om mulighederne for erhvervsrengøring

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder, når det kommer til erhvervsrengøring, så tøv ikke med at kontakte os. Ring eller skriv til os for at blive klogere på vores services og måske høre mere om erhvervsrengøring priser. Dette afhænger i høj grad af erhvervet og brugen af de pågældende lokaler, og derfor er vi nødt til at have lidt information om den konkrete opgave, før vi kan give et prisestimat.

Ønsker du en individuel rengøringsløsning, er Clean De Luxe altså vejen frem. Her tilpasser vi altid løsningerne til hver enkelte kunde, og dermed kan også du forvente at få personlig betjening, hvor vi sætter dine ønsker og behov først. Kontakt os allerede i dag for at høre mere om mulighederne for erhvervsrengøring. Vi går gerne den ekstra mil for, at du bliver glad og tilfreds, og vi stopper ikke, før resultatet er helt perfekt. Vi er pålidelige og ansvarsbevidste – på flere forskellige områder – og vi er naturligvis også fair i forhold til prisen. Er du interesseret i rengøring til erhverv, så kontakt os endelig, så vi sammen kan finde den helt perfekte løsning for dig. Så kan du fokusere på det, du er god til, og vi kan tage os af det, vi er gode til – nemlig erhvervsrengøring.

Ring til os

Telefon: 24 67 17 77

Skriv til os

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.