Vi tilbyder

Kontorrengøring 

Clean De Luxe tilbyder

Professionel rengøring af kontor

Hos Clean De Luxe, er vi specialister i kontorrengøring, og vi tilbyder skræddersyede rengøringsløsninger til både offentlige institutioner og erhverv. Ønsker du et skinnende rent kontor, er vi det perfekte valg for dig. Uanset opgavens størrelse i hele Jylland, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores kontorrengøring.

Skræddersyede rengøringsløsninger

Personlig service for hvert kontor
Vores mission er at levere personlige og gennemarbejdede kontorrengøringsløsninger, der matcher de unikke krav og behov hos hver eneste kunde. Uanset om du har brug for kontorrengøring i erhvervslivet eller inden for det offentlige, udarbejder vi i fællesskab med dig en plan, der opfylder dine ønsker og behov for kontoret.

Tillid og kvalitet

Kontorrengøring er en tillidssag. Hos Clean De Luxe sikrer vi, at du altid møder ind til et pletfrit kontor til det aftalte tidspunkt. Vi forpligter os til altid at levere den bedste service uden at gå på kompromis, så du kan fokusere på din kerneforretning frem for rengøringen.

Book en aftale i dag, og lad os tage ansvaret for din kontorrengøring.

Erhvervsrengøring med et smil

Effektive kontorrengøringsløsninger

Rengøringsplan skræddersyet til dine behov

Vi tilbyder effektive kontorrengøringsløsninger, der sikrer perfekte resultater uden at spilde unødvendig tid eller ressourcer. Ved at forstå de specifikke behov og krav til dit kontor kan vi levere en målrettet service, der matcher dine forventninger og budget.

Flere Rengøringsservices

Udover kontorrengøring specialiserer vi os også i en række andre rengøringsservices. Udforsk:

  • Algerens for at holde dine udendørs overflader rene og indbydende.
  • Erhvervsrengøring for en omfattende rengøring af dit arbejdsområde.
  • Graffitirens til effektiv fjernelse af uønsket graffiti og maling.
  • Kantinedrift for professionel håndtering af din kantines daglige drift og rengøring.
  • Vinduespudsning for krystalklare vinduer, der forbedrer dit kontors udseende.Lad os skabe et skinnende rent arbejdsmiljø sammen. Vælg Clean De Luxe for en forskel, du kan se og mærke.

Se alle vores services og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Skræddersyede rengøringsløsninger

Rengøringsløsninger, der er skræddersyet til jeres behov som firma eller institution

Når du vælger Clean De Luxe, finder vi i samarbejde frem til en individuel løsning, som passer til dine behov og krav. Vi varetager både eksempelvis kontorrengøringvinduespudsninggrafittirensalgerens og meget mere, og vi er specialister i at finde frem til den helt rigtige løsning i forskellige situationer. Der er nemlig ingen opgaver, der er ens, og derfor går vi meget op i, at vores medarbejdere og vores kunder sammen finder frem til en plan for rengøringen, som passer helt perfekt.

Vi tror på glæden i arbejdet

Engagerede og professionelle medarbejdere

Højtuddannede og dedikerede rengøringsmedarbejdere

Vores medarbejdere er vores styrke. Alle er nøje udvalgte, kompetente og veluddannede, hvilket er din garanti for et skinnende rent kontor. Deres engagement sikrer, at vi altid opnår de bedste resultater i vores kontorrengøring.

Ansvarlig brug af rengøringsmidler

Vi benytter kun svanemærkede rengøringsmidler i vores kontorrengøring for at beskytte miljøet og sikre et sundt arbejdsmiljø for både vores medarbejdere og dine. Dette bidrager til et mere ansvarligt fodaftryk og sikrer, at dine kontorlokaler ikke blot er rene, men også fri for skadelige kemikalier.

Vores medarbejdere er uddannet i at vælge og anvende de bedste og mest skånsomme rengøringsmidler, som passer til forskellige typer af overflader og materialer, for at forlænge levetiden på dit kontors inventar.

Glade og smilende medarbejdere

Års erfaring inden for rengøring

Engagerede samarbejdspartnere

Overskud, glæde og professionalisme

Rengøring, hvor du altid bliver mødt med et smil af vores glade og engagerede medarbejdere

[trustindex no-registration=google]

Skånsom rengøring

Vælg Clean De Luxe til din kontorrengøring

For personlig og målrettet service, der overgår dine forventninger, er Clean De Luxe til din rigtige valg. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller service og tilpasser vores løsninger nøje til dine behov og ønsker.

Book din kontorrengøring nu og oplev forskellen med Clean De Luxe.

Fair pris for kontorrengøring

Vores tilgang til kontorrengøring sikrer, at du får den mest effektive løsning til en fair pris. Vi vurderer nøje hvert enkelt kontors behov for at kunne give et kvalificeret bud på en kontorrengøringspris, der afspejler opgavens omfang og kompleksitet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Skræddersyede rengøringsløsninger

Hør mere om mulighederne for erhvervsrengøring

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder, når det kommer til erhvervsrengøring, så tøv ikke med at kontakte os. Ring eller skriv til os for at blive klogere på vores services og måske høre mere om erhvervsrengøring priser. Dette afhænger i høj grad af erhvervet og brugen af de pågældende lokaler, og derfor er vi nødt til at have lidt information om den konkrete opgave, før vi kan give et prisestimat.

Ønsker du en individuel rengøringsløsning, er Clean De Luxe altså vejen frem. Her tilpasser vi altid løsningerne til hver enkelte kunde, og dermed kan også du forvente at få personlig betjening, hvor vi sætter dine ønsker og behov først. Kontakt os allerede i dag for at høre mere om mulighederne for erhvervsrengøring. Vi går gerne den ekstra mil for, at du bliver glad og tilfreds, og vi stopper ikke, før resultatet er helt perfekt. Vi er pålidelige og ansvarsbevidste – på flere forskellige områder – og vi er naturligvis også fair i forhold til prisen. Er du interesseret i rengøring til erhverv, så kontakt os endelig, så vi sammen kan finde den helt perfekte løsning for dig. Så kan du fokusere på det, du er god til, og vi kan tage os af det, vi er gode til – nemlig erhvervsrengøring.

Ring til os

Telefon: 24 67 17 77

Skriv til os

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.