Kontorrengøring

Hos Clean De Luxe er vi specialister i rengøring, og vi tilbyder professionelle løsninger til både offentlige institutioner og til erhverv. Ønsker du pletfri kontorrengøring, er vi altså et godt bud. Vi varetager små som store opgaver i hele Jylland, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores mission er at tilbyde vores kunder personlige og gennemarbejdede rengøringsløsninger, som passer perfekt til de specifikke krav og behov – hvad end det er i erhvervslivet eller det offentlige. Vi ønsker i fællesskab med dig at komme frem til en god plan for rengøringen, som møder dine ønsker, og som giver mening i forhold til brugen af lokalet og så videre. Der er altså intet, der er givet på forhånd, og når du vælger os til at tage os af din kontorrengøring, går vi i gang med at udarbejde en løsning, der passer til det konkrete kontor, indretningen osv.

Hos os ser vi kontorrengøring som en tillidssag, og du skal gerne føle dig sikker på, at du møder ind til et skinnende rent kontor på det aftalte tidspunkt. Ligeledes skal du kunne stole på, at vi ikke springer over, hvor gærdet er lavest, men at vi derimod altid leverer det allerbedste, så du kan fokusere på det, du er god til i stedet for på rengøringen. Når du vælger Clean De Luxe til din kontorrengøring, mener vi, du kan være ganske rolig. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores service, og vi stopper ganske enkelt ikke, før resultatet er helt perfekt. Desuden overholder vi vores aftaler, og vi udfører de opgaver, vi i fællesskab er blevet enige om til det aftalte tidspunkt. Dermed kan du trygt og roligt møde ind på kontoret, velvidende at rengøring er overstået og lever op til forventningerne.

Vi har tårnhøje forventninger til os selv og vores kontorrengøring, og det kan du derfor også sagtens have. Vi varetager vores rengøringsopgaver, som var det i vores eget hus, og derfor gør vi også altid vores allerbedste. Vores medarbejdere er kompetente og veluddannede, og de er engagerede i deres arbejde. Derfor kan du også trygt stole på, at resultatet bliver tilfredsstillende, når du vælger os.

Effektive rengøringsløsninger

Vil du vide mere om mulighederne for rengøring og kontorrengøring pris, så kontakt os endelig enten telefonisk eller på tekst. Vi sidder klar til at vejlede og guide dig til den bedste løsning, og når vi først får et overblik over opgaven og de specifikke krav, kan vi også nemmere give dig et kvalificeret bud på kontorrengøring pris. Dette afhænger naturligvis af flere forskellige faktorer, og derfor har vi også brug for en smule information om kontoret, før vi kan komme med et estimat.

Du kan imidlertid altid regne med at få en god og fair pris, når du vælger Clean De Luxe. Vi kommer nemlig frem til de mest effektive rengøringsløsninger, så du ikke behøver at betale i dyre domme for det. Vores rengøring af kontor er gennemtænkt og smart, så resultatet bliver helt perfekt, men der ikke bliver brugt unødvendig tid på det, og du dermed ender med at skulle betale mere. Vil du have gode resultater til en fornuftig pris, kan du altså roligt vælge Clean De Luxe, som leverer effektive rengøringsløsninger til dit kontor.

En af grundene til, at vi kan komme frem til en effektiv løsning i forhold til kontorrengøring er, at vi ikke blot gør rent på rutinen, men faktisk sætter os ind i den konkrete opgave. Behovene og kravene svinger enormt meget afhængigt af forskellige faktorer, og derfor kan man ikke blot skære alle opgaver over én kam, men må i stedet sætte sig ind i hver enkelte rengøringsopgave. På den måde kan du og vi i fællesskab komme frem til en holdbar plan, som lever op til dine forventninger, og som giver mening i forhold til brugen af kontoret, inventaret og så videre.

Engagerede og glade medarbejdere

Hos Clean De Luxe går vi meget op i at skabe et godt og rart arbejdsmiljø, hvor alle føler sig godt tilpas. Alle skal have mulighed for at blive hørt og komme med input til arbejdsgangen, og vi forsøger at fordele ansvaret imellem os. Det vil også sige, at når du vælger Clean De Luxe, bliver du altid mødt af en engageret og glad medarbejder, som sætter pris på sit arbejde og vil gøre sit for at levere et tilfredsstillende resultat.

Alle vores medarbejdere er nøje udvalgte, og vi ansætter kun folk, som vi mener har noget at byde på. Det vil sige, at alle vores medarbejdere er kompetente og veluddannede, og det er din garanti for at få et skinnende rent kontor efter en omgang kontorrengøring fra Clean De Luxe. Desuden bruger vi udelukkende svanemærkede rengøringsmidler, da vi tager ansvar for miljøet. Vores klode bliver i forvejen belastet rigtig meget, og det ønsker vi ikke at bidrage unødvendigt til. Derfor har vi valgt at benytte de mest skånsomme rengøringsmidler på markedet, som samtidig også er de mest skånsomme for vores medarbejdere – og for dig.

Vores medarbejdere er desuden uddannet i, hvordan de håndterer rengøringsmidler på den mest hensigtsmæssige måde både i forhold til miljøet og i forhold til inventaret på det pågældende kontor. Det vil sige, at de kan vælge de allerbedste rengøringsmidler alt efter materialer og brug af kontoret, så hverken møbler, gulve eller andet bliver unødvendigt slidt. Vores opgave er at gøre dig glad og tilfreds, når vi står for din rengøring af kontor, og vi gør gerne lidt ekstra for at opnå dette.

Ønsker du personlig og målrettet betjening og perfekte resultater, skal du altså vælge Clean De Luxe til din kontorrengøring. Hos os går vi aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service, og vi tilpasser altid vores services efter dine behov, krav og ønsker. I fællesskab kommer vores kunder og vi selv frem til en god og holdbar løsning, så du altid kan møde ind til et dejligt rent kontor. Kontakt os allerede i dag for at høre mere om dine muligheder eller om kontorrengøring pris.

Få et uforpligtende tilbud