Om os

Vores værdier

Engagement

I Clean De Luxe ønsker vi et arbejdsmiljø, der er drevet af et højt engagement, dynamik, stor drivkraft og en smittende arbejdsglæde. Og medarbejdere der tænker i muligheder og løser de udfordringer, der kommer.

Ansvarsfølelse

I Clean De Luxe tager medarbejderne et personligt ansvar, med ret til at stille krav om et godt arbejdsmiljø, tydelige mål, information og værdifuld feedback, samt synligt og støttende lederskab.

Samarbejde

Et godt og udviklende samarbejde skaber arbejdsglæde, tillid og sammenhold. Vi ønsker derfor at dygtiggøre os og udvikle vores evner til at kommunikere med hinanden.

Troværdighed

Clean De Luxe gør det, vi siger, og alle relationer er baseret på ordholdenhed, omtanke og tillid.

Innovation

I Clean De Luxe bidrager alle medarbejdere med ideer og opbygning af deres netværk.

Humor

Humor og arbejdsglæde er grundlag for kreativitet og tillid.

Skræddersyede rengøringsløsninger

Hør mere om mulighederne for erhvervsrengøring

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder, når det kommer til erhvervsrengøring, så tøv ikke med at kontakte os. Ring eller skriv til os for at blive klogere på vores services og måske høre mere om erhvervsrengøring priser. Dette afhænger i høj grad af erhvervet og brugen af de pågældende lokaler, og derfor er vi nødt til at have lidt information om den konkrete opgave, før vi kan give et prisestimat.

Ønsker du en individuel rengøringsløsning, er Clean De Luxe altså vejen frem. Her tilpasser vi altid løsningerne til hver enkelte kunde, og dermed kan også du forvente at få personlig betjening, hvor vi sætter dine ønsker og behov først. Kontakt os allerede i dag for at høre mere om mulighederne for erhvervsrengøring. Vi går gerne den ekstra mil for, at du bliver glad og tilfreds, og vi stopper ikke, før resultatet er helt perfekt. Vi er pålidelige og ansvarsbevidste – på flere forskellige områder – og vi er naturligvis også fair i forhold til prisen. Er du interesseret i rengøring til erhverv, så kontakt os endelig, så vi sammen kan finde den helt perfekte løsning for dig. Så kan du fokusere på det, du er god til, og vi kan tage os af det, vi er gode til – nemlig erhvervsrengøring.

Ring til os

Telefon: 24 67 17 77

Skriv til os

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.