Vi tilbyder

Trappevask

Clean De Luxe tilbyder

Professionel trappevask

Søger du professionel trappevask, skal du vælge Clean De Luxe. Her sørger vi altid for at give dig et perfekt resultat, så du kan bruge mere tid på det, du er god til. Vi sørger for professionel rengøring til både institutioner og virksomheder, og vi tilpasser altid vores rengøring og vores løsninger til de specifikke behov og krav. Det vil sige, at hvis du vælger Clean De Luxe til at sørge for rengøringen, så får du altid en gennemtænkt og personlig løsning, som vi sammen finder frem til. Vi varetager rengøring – herunder trappevask – som var det i vores eget hus, og derfor tilpasser vi også vores procedurer, så de kommer til at passe helt perfekt.

Få professionel trappevask og undgå rygsmerter

Trappevask kan være hårdt for ryggen, hvis ikke man ved, hvordan man skal bære sig ad med det. Derfor kan det være en fornuftig idé at få en professionel trappevasker til at tage sig af det. Hos Clean De Luxe er vi specialister i rengøring, og dermed kan du være sikker på, at jobbet bliver udført tilfredsstillende, og samtidig undgår du at få ondt i ryggen af at skulle ordne trappevasken selv. Hos os bliver vores medarbejdere nøje uddannet i, hvordan de passer bedst muligt på både sig selv, miljøet og inventaret, når de gør rent. Det vil sige, at de har fuldkomment styr på, hvordan man udfører trappevasken uden at gå derfra med smerter både det ene og det andet sted.

Vi tænker på miljøet og kloden

Ud over at de er gode til at passe på sig selv, når de arbejder, passer de også på miljøet. Vi bruger nemlig kun svanemærkede rengøringsartikler, da det mindsker belastningen af vores fine klode. Ligeledes læres de op i, hvordan man hensigtsmæssigt og ansvarsfuldt håndterer rengøringsmidler, så vi ikke påfører naturen unødvendig skade.

Bestiller du en trappevasker fra Clean De Luxe, kan du altså forvente at møde en professionel og veluddannet én af slagsen, som ved alt om at passe på sig selv under arbejdet, at skåne miljøet i processen og at give trappen den allermest optimale behandling afhængigt af materialet og hvor beskidt den er.

Skræddersyede rengøringsløsninger

Rengøringsløsninger, der er skræddersyet til jeres behov som firma eller institution

Når du vælger Clean De Luxe, finder vi i samarbejde frem til en individuel løsning, som passer til dine behov og krav. Vi varetager både eksempelvis kontorrengøringvinduespudsninggrafittirensalgerens og meget mere, og vi er specialister i at finde frem til den helt rigtige løsning i forskellige situationer. Der er nemlig ingen opgaver, der er ens, og derfor går vi meget op i, at vores medarbejdere og vores kunder sammen finder frem til en plan for rengøringen, som passer helt perfekt.

Vi tror på glæden i arbejdet

Målrettede løsninger og personlig betjening

Hos Clean De Luxe er rengøring mere end blot en opgave, der skal udføres. Vi kerer os om vores kunder, og derfor gør vi også alt for at finde frem til en løsning, der passer perfekt for dig. Ingen institutioner, restauranter eller kontorer er ens, og derfor udarbejdes der altid en plan for rengøringen, som passer til lige netop dit specifikke område.

Skræddersyede trappevaskløsninger

behovet ved trappevask afhænger af hvor ofte den bruges, placeringen af trappen og af selve materialet. Med mange års erfaring i branchen er vores kompetente medarbejdere fuldt ud kvalificerede til at vurdere den konkrete sag og derefter komme med en god løsning ift. trappevask. Resultatet skal nemlig være perfekt hver eneste gang, og derfor kan man ikke blot gøre rent på rutinen, men er nødt til at sætte sig ind i de specifikke behov og det pågældende lokale eller den pågældende trappe.

Transparente trappevask priser

I samarbejde med vores kunder udarbejder vi skræddersyede trappevaskløsninger og giver på baggrund heraf et transparent bud på trappevask priser. Kontakt os for rådgivning og en vurdering af dine behov, så vi kan give dig et estimat, der passer til dine ønsker og krav.

Glade og smilende medarbejdere

Års erfaring inden for rengøring

Engagerede samarbejdspartnere

Overskud, glæde og professionalisme

Rengøring, hvor du altid bliver mødt med et smil af vores glade og engagerede medarbejdere

[trustindex no-registration=google]

Skånsom rengøring

Kompetente og glade medarbejdere

Hos Clean De Luxe ser vi trappevask som en vigtig tillidssag, og derfor nægter vi også at gå på kompromis med kvaliteten eller servicen. Som kunde skal du kunne vide dig sikker på, at rengøringen er klaret til det aftalte tidspunkt, og at trappevasken lever fuldt ud op til forventningerne. Du skal være komfortabel med at overlade rengøringen til os, og derfor gør vi også altid alt, hvad vi kan for at give god service og pletfrie resultater.

Alle vores medarbejdere – herunder trappevaskere – er kompetente og veluddannede, og de formår at finde løsninger der, hvor de møder udfordringer. Vi hos Clean De Luxe varetager din trappevask som en fornem opgave, der skal løses bedst muligt, og derfor sender vi ikke blot den første og bedste trappevasker, man kunne finde. Derimod udvælger vi nøje medarbejder, som vi mener har noget at byde på, og som kan levere den høje standard, som vi stræber efter. Søger du perfekt trappevask, er Clean De Luxe altså vejen frem. Her er intet mindre end perfekt godt nok, og det er din garanti for et rent og skinnende slutresultat – hver gang.

Godt og trygt arbejdsmiljø

Ud over at vi forsøger at finde de mest kompetente og dygtige medarbejdere, vi kan, går vi også meget op i at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø. Søger du en trappevasker og vælger Clean De Luxe, kan du altså samtidig forvente at møde en glad og engageret medarbejder, som går op i sit arbejde og vil gøre sit allerbedste for at gøre dig glad og samtidig selv nyder sin arbejdsdag. Vi tror på at samarbejde, humor og fordelt ansvar på arbejdspladsen skaber gode resultater og glade medarbejdere, og det sætter vi højt. Bliver du mødt af en trappevasker fra Clean De Luxe, der er imødekommende og smilende, gør det helt sikkert oplevelsen bedre for både dig og for medarbejderen, og det er naturligvis at foretrække for alle parter.

Kontakt os og få et tilbud på trappevask

Er du interesseret i professionel og perfekt trappevask, kan du kontakte os telefonisk på 2467177, mail [email protected] eller ved at udfylde kontaktformularen. Vi varetager både store og små opgaver, og vi gør altid vores allerbedste – og gerne lidt til. Kontakt os for at høre mere om eksempelvis trappevask, erhvervsrengøringrengøring af dødsbo eller en af vores mange andre ydelser. Hos os får du altid professionel rengøring og personlig vejledning og betjening.

Skræddersyede rengøringsløsninger

Hør mere om mulighederne for erhvervsrengøring

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder, når det kommer til erhvervsrengøring, så tøv ikke med at kontakte os. Ring eller skriv til os for at blive klogere på vores services og måske høre mere om erhvervsrengøring priser. Dette afhænger i høj grad af erhvervet og brugen af de pågældende lokaler, og derfor er vi nødt til at have lidt information om den konkrete opgave, før vi kan give et prisestimat.

Ønsker du en individuel rengøringsløsning, er Clean De Luxe altså vejen frem. Her tilpasser vi altid løsningerne til hver enkelte kunde, og dermed kan også du forvente at få personlig betjening, hvor vi sætter dine ønsker og behov først. Kontakt os allerede i dag for at høre mere om mulighederne for erhvervsrengøring. Vi går gerne den ekstra mil for, at du bliver glad og tilfreds, og vi stopper ikke, før resultatet er helt perfekt. Vi er pålidelige og ansvarsbevidste – på flere forskellige områder – og vi er naturligvis også fair i forhold til prisen. Er du interesseret i rengøring til erhverv, så kontakt os endelig, så vi sammen kan finde den helt perfekte løsning for dig. Så kan du fokusere på det, du er god til, og vi kan tage os af det, vi er gode til – nemlig erhvervsrengøring.

Ring til os

Telefon: 24 67 17 77

Skriv til os

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.