Vi tilbyder

Erhvervsrengøring 

Clean De Luxe er

Din rengøringspartner – vi opnår pletfrie resultater

Hos Clean De Luxe tilbyder vi erhvervsrengøring til virksomheder på tværs af hele landet. Vi sætter stor ære i at levere individuelle rengøringsløsninger, skræddersyet specifikt efter den enkelte virksomheds behov, krav og ønsker. Vores ydelser tilpasses således jeres unikke aktiviteter og lokaler for at skabe størst værdi.

Hvad end du repræsenterer en stor, velkendt virksomhed, en institution eller en mindre virksomhed, er vi her for at sikre, at din erhvervsrengøring udføres til perfektion. Hos os er ingen opgave for stor eller for lille – vi er klar til at tage hånd om alt fra de mindste detaljer til omfattende udfordringer. Hos os er det detaljen, der gør forskellen!

Erhvervsrengøring med et smil

Både små og store opgaver

Vores erhvervsrengøring fokuserer på høje standarder, præcision og god service. Vi sætter en ære i vores arbejde – og det kan ses! Vores dygtige assistenter får grundig oplæring og løbende kurser, så vi hele tiden bruger de bedste og mest skånsomme metoder – både i henhold til de materialer vi arbejder samt personalets ve og vel. Vi lægger særligt vægt på at skabe målrettede og personlige løsninger, hvorfor vores evner dækker en bred vifte af områder inden for firmarengøring, organisering og rydning. Det er din garanti for pletfrie resultater. Vælger du os til din erhvervsrengøring, kan du være sikker på, at vi udvikler en subjektiv plan, der overgår dine forventninger.

Vi er din partner inden for professionel erhvervsrengøring i hele Danmark!

Skræddersyede rengøringsløsninger

Rengøringsløsninger, der er skræddersyet til jeres behov som firma eller institution

Når du vælger Clean De Luxe, finder vi i samarbejde frem til en individuel løsning, som passer til dine behov og krav. Vi varetager både eksempelvis kontorrengøringvinduespudsninggrafittirensalgerens og meget mere, og vi er specialister i at finde frem til den helt rigtige løsning i forskellige situationer. Der er nemlig ingen opgaver, der er ens, og derfor går vi meget op i, at vores medarbejdere og vores kunder sammen finder frem til en plan for rengøringen, som passer helt perfekt.

Vi tror på glæden i arbejdet

Ansvarsbevidst erhvervsrengøring: Vores ydelser

Vi går langt for at garantere vores kunders tilfredshed – og dette afspejler sig i vores kerneværdier. Vi er ansvarsbevidste og tager hver opgave på os med omhu og seriøsitet for at levere det bedste resultat. Med dine specifikke ønsker i højsædet kan vi garantere ansvarsbevidst erhvervsrengøring. Vores værdi opstår i samarbejde med dig. Med erhvervsrengøring fra os får du:

  • Overholdelse af alle deadlines: Vi forstår vigtigheden af at holde planlagte deadlines og sørger således for at fuldføre vores opgaver til tiden – hver gang.
  • Fokus på detaljen: Vores medarbejdere går ikke på kompromis med kvaliteten. De har et skarpt øje og gør en dyd ud af, at dine lokaler fremstår pletfrie og præsentable.
  • Rengøring med svanemærkede produkter: Vi har din og klimaets velbefindende i vores overvejelse i forbindelse med erhvervsrengøring. Derfor benytter vi udelukkende svanemærkede rengøringsmidler, der er skånsomme mod miljøet og dine lokaler.
  • Altid højt humør og stort engagement: Vi lytter til vores medarbejdere og gør en stor indsats for at skabe et sammenhold, der emmer af latter, god service og professionalisme. Vi leverer firmarengøring med et smil – det skaber både værdi for dig og os.

Vores ydelser er vidtfavnende: Der er ikke én opgave inden for rengøring, som vi ikke kan varetage for vores kunder. Foruden erhvervsrengøring er vi også behjælpelige med konkrete, praktiske opgaver. Vi samler og opstiller gerne møbler i dine lokaler, så de er klar til brug. Har I løse kabler, organiserer vi dem, så de ikke udgør en sikkerhedsrisiko. Hvis jeres lokaler mangler et personligt og mere livligt præg, kan vi udføre præcis billedophængning. Vi har kompetencerne til at varetage store som små opgaver – og vi kombinerer gerne flere af vores ydelser for at imødekomme dine konkrete behov.

Glade og smilende medarbejdere

Års erfaring inden for rengøring

Engagerede samarbejdspartnere

Overskud, glæde og professionalisme

Rengøring, hvor du altid bliver mødt med et smil af vores glade og engagerede medarbejdere

[trustindex no-registration=google]

Skånsom rengøring

Firmarengøring – med mere Kontakt os i dag for at høre nærmere

Eftersøger du skræddersyet erhvervsrengøring til din virksomhed? Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Vi tilbyder gode råd og vejledning til din konkrete opgave – og vi er altid glade for at hjælpe. For at blive klogere på vores services opfordrer vi til, at du kontakter os direkte på telefon 24 67 17 77 eller sender en mail til [email protected]. Ingen erhvervsrengøring er ens, hvorfor vores prisestimat udformes efter opgavens omfang. Hos os er den individuelle løsning i højsædet.

Vi går den ekstra mil for, at du bliver glad og tilfreds – og vi stopper ikke, før resultatet er helt perfekt. Foruden erhvervsrengøring tilbyder vi ligeledes rengøring af dødsbo, trappevask og meget mere. Du kan læse om vores mange services her eller give os et kald for at udforske mulighederne. Vi ser frem til at opnå rene resultater med dig.

Skræddersyede rengøringsløsninger

Hør mere om mulighederne for erhvervsrengøring

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder, når det kommer til erhvervsrengøring, så tøv ikke med at kontakte os. Ring eller skriv til os for at blive klogere på vores services og måske høre mere om erhvervsrengøring priser. Dette afhænger i høj grad af erhvervet og brugen af de pågældende lokaler, og derfor er vi nødt til at have lidt information om den konkrete opgave, før vi kan give et prisestimat.

Ønsker du en individuel rengøringsløsning, er Clean De Luxe altså vejen frem. Her tilpasser vi altid løsningerne til hver enkelte kunde, og dermed kan også du forvente at få personlig betjening, hvor vi sætter dine ønsker og behov først. Kontakt os allerede i dag for at høre mere om mulighederne for erhvervsrengøring. Vi går gerne den ekstra mil for, at du bliver glad og tilfreds, og vi stopper ikke, før resultatet er helt perfekt. Vi er pålidelige og ansvarsbevidste – på flere forskellige områder – og vi er naturligvis også fair i forhold til prisen. Er du interesseret i rengøring til erhverv, så kontakt os endelig, så vi sammen kan finde den helt perfekte løsning for dig. Så kan du fokusere på det, du er god til, og vi kan tage os af det, vi er gode til – nemlig erhvervsrengøring.

Ring til os

Telefon: 24 67 17 77

Skriv til os

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.