Kantinedrift og køkkenservice

Står din virksomhed og mangler køkkenhjælp eller professionel serveringspersonale? Så kan vi her hos Clean De Luxe hjælpe dig. Vi tilbyder arbejdsomt og dygtigt serveringspersonale samt køkken- og kantinehjælp i Aarhus og resten af Jylland. Madlavning og køkkenservice er i mange virksomheder en essentiel del af arbejdsdagen og vigtigt for at sikre produktive medarbejdere.

Det er vi hos Clean De Luxe meget bevidste omkring, og derfor er vores ansatte kompetente og ansvarsbevidste, så køkkenet og ikke mindst dine medarbejderes arbejdsdag kører problemfrit. Hos os er en glad smiley ikke blot et mål, men et løfte til dig som kunde om kompetente, fagligt stolte og ikke mindst nærværende køkkenassistenter. Ønsker du et tilbud på kantinedrift og/eller køkkenservice? Kontakt os ganske uforpligtende i dag, og få vores bud på en skræddersyet løsning, der tager udgangspunkt i jeres krav, ønsker og behov.

Serveringshjælp – dygtige køkkenhjælpere

Et køkken eller en kantine er som regel stressende omgivelser, eftersom der både skal laves mad, rengøres og serviceres. Derfor er det vigtigt, at alle kender sin plads og arbejdsstation i køkkenet og varetager denne på bedste vis. Vores køkkenpersonale byder ikke blot på erfarne og dygtige køkkenassistenter, men de bidrager også med en bedre struktur, som sørger for et gnidningsfrit og effektivt køkken og arbejdsmiljø. Samtlige af vores medarbejdere er naturligvis certificerede og opdaterede på relevante hygiejneregler og –bestemmelser, hvilket er din garanti for et sundt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder ikke kun køkkenhjælp og kantinedrift, men også serveringshjælp, hvis du står med et større arrangement, hvor du mangler serveringspersonale. Lige såvel som det er stressende at stå i et køkken, er det også stressende at skulle servere. Der bliver lagt et stort pres på de mennesker, der skal servere maden, da det er deres ansvar, at der ikke sker små uheld, og at maden bliver serveret til tiden. Derfor er det vigtigt, at dem, der serverer, har erfaring med netop serveringsarbejdet. Disse værdier bliver der lagt stor vægt på hos vores serveringshjælp, og du kan derfor trygt stole på, at de gør et solidt og grundigt stykke arbejde uden rystende hænder og sjuskede fejl.

Effektiv og pålidelig kantinedrift og –service

Hos Clean De Luxe ved vi, hvor meget attituden betyder, når det handler om at stå i et køkken og servere for mennesker. Når der arbejdes i team, som man gør i et køkken, eller når man skal servere, skal man være bevidst om, at den energi og det humør, man udviser, smitter af på alle, man arbejder med – også de øvrige omgivelser. Derfor er det gode humør og den høje energi med til at skabe et bedre arbejdsmiljø og dynamik. Den eller de kantinemedarbejdere, køkkenassistenter og serveringshjælpere, vi stiller til rådighed, er alle initiativrige og gør sit bedste til at bidrage til arbejdsglæden, så arbejdsdagen bliver en fornøjelse – samtidig med at dine medarbejdere selvfølgelig får noget at spise.

Hos Clean De Luxe forstår vi, at pålidelighed og troværdighed er essentielle værdier i et køkken, og når man har med mad at gøre. Derfor sørger vi for altid at overholde alle aftaler i form af tid og ydelse. Den køkkenmedhjælper og det serveringspersonale, vi tilbyder dig, vægter omtanke og tillid højt, samtidig med at de tager et personligt ansvar og kommer med konstruktiv kritik, såvel som de er klar til at modtage den. Den konstruktive kritik er kun med til at gøre os bedre, og vi bestræber os på at blive nogle af de bedste inden for faget, hvilket vi kun kan blive med din hjælp og feedback. Gensidig respekt og feedback er vejen frem til det gode og mest effektive arbejdsmiljø og samarbejde, og det er begge ting, vi lægger stor vægt på i vores hverdag.

Vores kantinehjælp, køkkenhjælp og serveringspersonale er alle løsningsorienterede mennesker, der gør deres bedste for at bidrage med noget nyt. Målet er at skabe et miljø, der er præget af engagement, højt humør, pålidelighed og gensidig respekt. Vi er overbeviste om, at det er disse ting, der skal til for at få et køkken, en kantine og et serveringshold, der yder sit bedste og altid præsterer til topkarakter.

Ansvarsbevidsthed er en af de helt essentielle værdier hos os. Ikke blot i måden vi arbejder på, men det ses også i, at vi støtter Kræftens Bekæmpelse og De Danske Hospitalsklovne. Dette gør vi, fordi vi ønsker at bidrage til et mere samlet og venligt Danmark, hvor vi tænker på og yder en indsats for hinanden – de svage såvel som stærke i samfundet. Ved at vælge os som leverandør kan du altså samtidig få en lidt bedre samvittighed, eftersom du bidrager til et godt formål og et bedre Danmark – og hvem siger nej til det?

Mangler du hjælp til køkkenet eller katinen?

Lej serveringspersonale, kantineservice og køkkenhjælp hos os – så garanterer vi, at du får et pligtopfyldende personale, der har kerneværdierne i orden, og som altid yder deres bedste på arbejdspladsen, så alt forløber professionelt, effektivt og i højt humør, hvilket vi mener, er en forudsætning for et sundt og givtigt samarbejde. Vores køkkenassistenter har alle mange års erfaring med alt fra opsætning og servering til afrydning og rengøring, så du og dine medarbejdere kan gøre det, I er bedst til, mens vi gør det samme.

Den gode oplevelse er alfa og omega for os og vores køkkenassistenter. Vi ønsker, at de mennesker, vi samarbejder med, skal have lyst til at komme igen og benytte vores service. Derfor sørger vi for allerede fra starten af at forventningsafstemme med dig som kunde, så vi ved, hvad der forventes af os. Vi sørger altid for skræddersyede løsninger til din virksomhed, uanset hvorvidt det drejer sig om køkkenhjælp, kantinedrift eller serveringspersonale. Vi kan endvidere både lave en aftale om engangshjælp såvel som fast og tilbagevendende service.

Ønsker du at vide mere om, hvad vi står og kan tilbyde dig, må du meget gerne kontakte os på telefon eller mail. Vi giver dig gerne et ganske uforpligtende tilbud på lige netop din opgave – det kræver blot, at du kontakter os med grundlæggende oplysninger om omfang, opgavetyper og lignende. I fællesskab finder vi derefter frem til en løsning, der er målrettet og tilpasset din virksomhed og dennes behov. Vi ser frem til at høre fra jer og hjælpe med drift af jeres kantine/køkken i Aarhus og det øvrige Jylland.

Få et uforpligtende tilbud