Erhvervsrengøring

Clean De Luxe er et professionelt rengøringsfirma, som varetager erhvervsrengøring såvel som offentlige institutioner. Vi formår derfor også at skabe målrettede og personlige løsninger alt efter de konkrete behov og krav, du måtte have som kunde. Når det gælder erhvervsrengøring, er der mange forskellige faktorer, der spiller ind, i forhold til hvordan rengøring bedst og mest effektivt klares, og derfor er man nødt til at vurdere hver enkelte opgave for sig. Når du vælger os til at klare din erhvervsrengøring, laver vi derfor i fællesskab en plan for rengøringen, som giver mening i forhold til dig og det eller de pågældende lokaler.

Erhvervsrengøring kan ikke blot klares på rutinen, og når du vælger os, kan du derfor også vide dig sikker på, at vi tager højde for lige netop dine lokaler og dine ønsker til rengøringen. På den måde kommer vi altså frem til en individuel løsning, der passer til dig. Er du interesseret i eksempelvis erhvervsrengøring Århus, så kontakt os endelig for at høre mere om mulighederne og få en snak om erhvervsrengøring priser, og hvilke services vi kan tilbyde.

Vi varetager små som store opgaver, så vi kan uden tvivl også komme frem til en god løsning sammen med dig. Uanset størrelsen på opgaven kan du altid stole på, at vi vil gøre vores allerbedste for at leve op til dine og vores egne høje krav. Ingen opgave bliver prioriteret højere end andre, for hos os skal resultatet ganske enkelt altid være perfekt. Har du en mindre virksomhed, får du derfor naturligvis også den samme gode service og det samme rengøringsniveau, som hvis du havde en større virksomhed. Vi går altid efter at levere pletfrie resultater og gennemarbejde løsninger til vores kunder, og derfor er der heller intet, der bliver overset eller overladt til tilfældighederne, når du vælger Clean De Luxe til at stå for din erhvervsrengøring.

Et pålideligt rengøringsfirma

Hos Clean De Luxe forstår vi, at tid er penge, når man er i erhvervslivet. Derfor skal du også kunne stole på, at rengøringen er klaret til det aftalte tidspunkt, så du ikke kommer bagud i dit program. Det kan du heldigvis, når du vælger os til rengøring erhverv. Vi leverer altid til tiden, og vi overholder de aftaler, du som kunde har indgået med os. Derfor kan du trygt stole på, at dine lokaler er skinnende rene på det aftalte tidspunkt, så du kan fokusere på det, du er god til.

Vi er altså pålidelige, og vi leverer altid gode resultater til tiden. Desuden er vi et rengøringsfirma, der tager ansvar. Når vi står for dine rengøringsopgaver, bruger vi derfor udelukkende svanemærkede rengøringsmidler. Det gør vi, fordi miljøet i forvejen bliver belastet utroligt meget, og vi på den måde kan være medvirkende til, at Moder Jord får det lidt mindre hårdt. Desuden er disse rengøringsmidler mere skånsomme både for vores ansatte og for dig, og det er naturligvis at foretrække.

Du kan altså med god ro i sjælen vælge Clean De Luxe til at sørge for din erhvervsrengøring, velvidende at vi vælger de løsninger, der er bedst for miljøet, vores kunder og vores medarbejdere. Desuden støtter vi De Danske Hospitalsklovne og Kræftens Bekæmpelse, så når du vælger os til at håndtere din erhvervsrengøring, gør du samtidig også en forskel for andre mennesker, og dét er da værd at tage med.

Hør mere om mulighederne for erhvervsrengøring

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder, når det kommer til erhvervsrengøring, så tøv ikke med at kontakte os. Ring eller skriv til os for at blive klogere på vores services og måske høre mere om erhvervsrengøring priser. Dette afhænger i høj grad af erhvervet og brugen af de pågældende lokaler, og derfor er vi nødt til at have lidt information om den konkrete opgave, før vi kan give et prisestimat.

Erhvervsrengøring spænder bredt, og derfor er det netop også så vigtigt, at du og vi i fællesskab kommer frem til en god løsning, som giver mening for dig og i dit erhverv. Vi kan klare langt det meste, og der er ingen opgave, der er hverken for stor eller for lille til os, så hvad end du måtte have af behov, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at give gode råd og vejledning, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Generelt er vores medarbejdere glade og engagerede, og vi gør meget for at skabe et godt og trygt arbejdsmiljø, hvor alle føler sig godt tilpas. Der skal være mulighed for at blive hørt og for selv at komme med input til eksempelvis erhvervsrengøring, og vi forsøger at give alle medarbejdere en stor ansvarsfølelse. Det betyder også, at når du vælger os til rengøring til erhverv, bliver du mødt af glade og effektive medarbejdere, som nyder deres arbejdsdage. Det er naturligvis at foretrække for alle parter, og det er også med til at sikre det høje niveau, vi stræber efter. Hvis medarbejderne er engagerede og føler, at de selv har ansvar i deres arbejdsdag, kommer vi i fællesskab frem til de bedste resultater, og netop det er målet for os.

Ønsker du en individuel rengøringsløsning, er Clean De Luxe altså vejen frem. Her tilpasser vi altid løsningerne til hver enkelte kunde, og dermed kan også du forvente at få personlig betjening, hvor vi sætter dine ønsker og behov først. Kontakt os allerede i dag for at høre mere om mulighederne for erhvervsrengøring. Vi går gerne den ekstra mil for, at du bliver glad og tilfreds, og vi stopper ikke, før resultatet er helt perfekt. Vi er pålidelige og ansvarsbevidste – på flere forskellige områder – og vi er naturligvis også fair i forhold til prisen. Er du interesseret i rengøring til erhverv, så kontakt os endelig, så vi sammen kan finde den helt perfekte løsning for dig. Så kan du fokusere på det, du er god til, og vi kan tage os af det, vi er gode til – nemlig erhvervsrengøring.

Få et uforpligtende tilbud